martes, 19 de mayo de 2009

Ordinadors

Recopil·lació de fotografies de les noves tecnologies que es fan servir a l'escola.
Ordinadors, sí. Però de quin any? Aaaah...

L'aula de macs (molt preciada i misteriosa perquè només hi poden accedir uns quants afortunats) va ser renovada fa una setmana (a final de curs, sí senyors) amb uns imacs impresionants.

Els d'abans tenien algun programa instal·lat de versions antiguíssimes... alguns tenien la data fixada als anys 1974 i 1980 i no deixaven treballar amb segons quins programes...

I ara no deixen que els alumnes posin les seves coses (bosses, jerseis...) a les taules dels ordinadors (tindran por que es ratllin, ara que són novets) i com a alternativa per a deixar les nostres coses ens donen el terra. Perquè no hi ha penjadors.

També han renovat els PCs d'una altra aula.

Però una de les altres dues llueix així:


L'aula està dividida en dues parts; tots els alumnes d'una classe normalment no hi caben a una sola part, i fins fa un any no van treure els vidres que dividien la classe; abans, els alumnes de la part que no té pissarra, havien d'atendre les explicacions del professor a l'altra banda i, després, tornar al seu ordinador. Ara només queda un vidre que ens recorda aquells temps.Equips de nova generació:
“Queda terminantment prohibida la manipulació dels cables dels aparells informàtics. La manipulació està provocant talls de la xarxa i tots patim les conseqüencies”

Això fa referència a la "manipulació" que fan els alumnes del cable d'internet, perquè la wifi no arriba a totes les aules i a més és molt lenta (normalment, al bar del davant, la senyal arriba millor que a qualsevol altre lloc de l'escola). Es desconnecta el cable d'internet de l'ordinador i es connecta al portàtil. Després, es torna a deixar connectat al seu lloc.

Però quan van descobrir que feien això, van trobar l'excusa perfecta per tal de no contractar a un informàtic que es preocupi del servidor, encara que no tingui res a veure això dels cables amb els problemes que ja fa anys que té el servidor.

"Cada vegada que desconnectes un cable d'un ordinador de l'escola per connectar-lo al teu portàtil, Déu mata un gatet"


.

1 comentario:

  1. Estaria molt bé que anessis actualitzant les teves fotos perquè cada any es van fent coses per millorar i moltes imatges i comentaris s'han quedats obsolets.

    D'altra banda, totes les coses que demanes estan molt bé, però en una escola pública costa molt millorar les instal·lacions, no es pot fer tot de cop i volta; i menys ara...

    ResponderEliminar